Gibanje

Gibanje

Fizična aktivnost je močno orodje pri doseganju ravnovesja, dobrega počutja in dobrega zdravja.

Izberite sebi najbolj primerno, naj vam bo v veselje. In ne pozabite, vsaka minuta šteje. Imate na razpolago 15min? Za en kilometer hitre hoje, teka ali vadbe bo dovolj.

Na ta način ne boste naredili nekaj dobrega le za svoje telo, ampak se učite tudi organizacije časa, selekcioniranja, postavljanja prioritet, zavedanja, da imate niti svojega življenja VI v rokah in ne drugi. In ko to ozavestite, postanete srečnejši, zadovoljnejši s sabo, odnosi se izboljšajo, več naredite v krajšem času, ostane vam čas za druženje, za smeh. In počasi počasi začnete živeti v polnem pomenu te besede.

Družba

V družbi je vse lažje, zato se bomo od jeseni naprej več družili in spoznavali, bodrili, delili svoje izkušnje in se ob raziskovanju narave poglabljali vase. S tem namenom bodo enkrat mesečno organizirani pohodi, krajši izleti, ki bodo tematsko obarvani.

O podrobnostih boste pravočasno obveščeni, predvidoma vsaj 2 tedna prej, ko bodo zaradi lažje organizacije možne prijave. Vaši predlogi za odkrivanje novih poti in kotičkov so dobrodošli. Idej je še veliko, zato se srečanj že sedaj veselim.